Piszkos szőrre - WOOF Kutyasamponok

NATÚR KUTYASAMPON

Piszkos szőrre

Citrusos-teafás illatú

Ez a természetes alapanyagokból készült, organikus Woof sampon, amely alaposan felfrissíti és megtisztítja a szőrzetet, miközben lágy formulájának köszönhetően bőrkímélő. Frissítő citrusos-teafás illata mellett kiválóan tisztít, főként az alapos csutakolást igénylő piszkos bundát. Könnyen kifésülhető szőrzetet eredményez.
Kiszerelések: 250ml, 5 liter

Összetevők

Aqua, Coco Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Glycerin, Saponaria Officinalis Extract, Lactic Acid, Caprylohydroxamic Acid, Alcohol, Isopropylalcohol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Xanthan Gum, Lemon Citrus Oul, Melissa Officinalis Oil, Tocopheryl Acetate, Melaleucae Alternifolia Oil.

Alkalmazás

Hígítsa fel a sampont vízzel (maximum kétszeres mennyiséggel). Ezután mossa meg vele kedvence szőrét alaposan. Ezalatt lágyan masszírozza a sampont a kutya szőrébe és bőrébe, míg a sampon fel nem habzik. Ezután alaposan öblítse ki a sampont a kis kedvenc szőréből. Nagyon piszkos szőrzet esetén ismételje meg ezeket a lépéseket még egyszer.

Figyelmeztetések

Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

További WOOF samponok

Érdeklődni szeretnél?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.